Ieškoti

Dekoratyvinis Stumti Kaiščių Kūrybos Žiedų Smeigtuko Spalvotų Gėlių, Dekoratyvinių Thumbtack Mielas Spalvingas Stumti Kaiščių Gėlių Nykščio Vinutės Su Plačiomis Galvutėmis

  • ( 0 Atsiliepimai )
  • €3.49
  • €6.35

Aprašymas

Aprašymai:

Šie Dekoratyviniai Stumti kaiščių yra pagamintas iš dervos galvos ir metalo punkte, nėra lengvai deformuojasi, ir gali būti naudojamas ilgą laiką.

Savybės:

1. Mielas gėlių formos, parengtos daisy ir rožių formos, kad būtų patenkinti jūsų poreikiai skirtingi.

2. Minkštos Spalvos: Mūsų mielas nykščio vinutės su plačiomis galvutėmis ateiti 6 spalvos: balta, tamsiai žalia, šviesiai žalia, mėlyna, oranžinė ir rožinė.Daisy smeigtukus yra suprojektuotos 5 spalvų.

3. Toks mielas būdas papuošti savo kamštinė lenta, kabina, skelbimų lenta, ir papuošalai rodyti lenta su kai kuriais mielas spalvas.

Specifikacija:

Pavadinimas: Gėlių, Dekoratyvinių Smeigtukus

Medžiaga: derva + metalas

Vieno dydis: apie 1.6x1.6x0.95cm/ 0.63x0.63x0.37in

Vieno svoris: 0.7 g

Pakuotės svoris: 45g

Pakuotės dydis: apie 7x7x1.7cm/ 2.75x2.75x0.67in

Pakavimo Sąrašas:

1*dėžutė Gėlė Stumti Kaiščių

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.[ Specialus Gėlių Formos ] Dekoratyvinis Stumti Kaiščių gyvinti kitaip nuobodu kamštienos valdybos darbe!Jie yra suprojektuoti formos daisy ir rose, todėl jums jaustis gerai, kai jūs juos matyti.

2.[ Patvarus ir Gražus ], Pagamintas iš dervos ir metalo medžiagos, Kamštinės Lentos Smeigtukais yra ilgaamžiai ir nėra lengva būti sugadintas.Gėlių modelio lazdos su smeigtukai kartu su stipriais klijais, todėl jie nebus lengva nukristi.

3.[ Spalvotų Smeigtukų ] Mūsų daisy smeigtukus yra suprojektuotos 5 spalvas, kad atitiktų jūsų įvairius poreikius.Rose Mielas Nykščio vinutės su plačiomis galvutėmis ateiti 6 spalvų. 5vnt kiekviena spalva.

4.[ Ateina su Patogu Langelį ] Kūrybinės Stumti Kaiščių ateiti su talpos uždaromose & daugkartinio naudojimo saugojimo dėžutė.Jis bus nuolat stumti kaiščių tvarkinga, padėti gauti jūsų darbalaukyje arba stalčiuje organizuotas, ir pagerinti darbo efektyvumą.

5.[ Wide Programos ] Šių Gėlių Stumti Kaiščių yra puikus biuro kabina, kamštinės lentos, skelbimų lentos, papuošalai rodyti lenta, ir darbo vieta.Mielas biuro dekoras moterims, kad jūsų erdvė, darbe daugiau linksmas ir spalvingas.


  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Tipas: Standartinio Pin

Atsiliepimai

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Pridėti Savo Apžvalgą

  • Jūsų Įvertinimas