Ieškoti

Veidrodžio Paviršiaus LED Skaitmeninis Laikrodis-Žadintuvas, HD Skaitmeninis Stalinis Laikrodis-Žadintuvas, Balso Kontrolės ir Temperatūros Jutikliai, Namų

  • ( 0 Atsiliepimai )
  • €10.92
  • €18.51

Aprašymas

Veidrodžio Paviršiaus LED Skaitmeninis Laikrodis-Žadintuvas, HD Skaitmeninis Stalinis Laikrodis-Žadintuvas, Balso Kontrolės ir Temperatūros Jutikliai, Namuose 1.LED veidrodis, baterijos valdymas balsu, aukštos raiškos skaitmeninis ekranas, laikas vaikščioti išjungti, dvigubas žadintuvas, realaus laiko temperatūrą.

2.Balso kontrolė indukcija: laikrodis atsibunda klausytis garso.Kai garsas yra daugiau nei 60 dB arba laikrodis yra paliesti, ji švies ir rodyti.Ji yra visada.Rekomenduojama prijungti.

3.Ramiai Miega Aplinkos ir šviesos Funkcija: Atsisveikinimas su mechaniniu tiksi garso ir kartu su kiekviena patogiai miegoti.

4.Realaus laiko temperatūros stebėjimas: jis jaučia, temperatūra ir drėgmė, ir vidinis temperatūros ir drėgmės jutikliai, modulis yra jautri temperatūros patalpoje

5.Produktas turi būti prijungtas prie USB kabeliu arba 3*AAA elementais (nepridedami) turi būti naudojami

Prekės pavadinimas: Skaitmeninis Laikrodis-Žadintuvas

Spalva:Balta/Žalia/Juoda

Medžiaga:plastikas

Dydis:160 x 25.5 x 61.5 mm

Pakuotės Turinys:

1 x veidrodis, laikrodis

1 x usb kabelis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.


  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Yra Protingas Prietaisas: NO

Atsiliepimai

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Pridėti Savo Apžvalgą

  • Jūsų Įvertinimas