Ieškoti

Nemokamas Pristatymas 9 Lakštai 25x30cm Holografinis Lazeris Šilumos Perdavimo Vinyl Geležies HTV Ritinius, "PASIDARYK pats" Marškinėlius Apdailos Medžiaga Amatai

  • ( 0 Atsiliepimai )
  • €10.13
  • €20.27

Aprašymas

Nemokamas Pristatymas 9 Lakštai 25x30cm Holografinis Lazeris Šilumos Perdavimo Vinyl Geležies HTV Ritinius, "PASIDARYK pats" Marškinėlius Apdailos Medžiaga Amatai

Prašome susisiekti su mumis dėl bet kokių klausimų prieš jums palikti negtive feeback, mes išspręsti visų problemų, kurios bus tikrai patenkinti jus, ačiū.

【LENGVAI pjaustomas & PIKTŽOLIŲ & PERDAVIMO】VinylRus Geležies vinilo skirta užsakymą drabužių puošybai.Tinkamas storis leidžia lengvai supjaustyti nesukeliant žalos skaidri plėvelė.Nugarėlės yra slėgiui ir temperatūrai jautri, kuriuos galima perkelti į bet kurią norimą paviršiaus lengvai. 【PATVARUS& SKALBTI MAŠINOJE】Mūsų htv vinilo yra premium nelankstumą, jie laikosi sklandžiai audinio po lyginimo, ir ją galima plauti kelis kartus, be blukimas,odos šveitimas ir krekingo.Rekomenduojama palaukti 24 valandas, prieš atlikdamas pirmo plovimo. 【ECO-FRIENDLY &NAUDOJANT PLAČIAI】Mūsų Htv geležies vinilai yra pagaminti iš SGS sertifikuotų ekologiškų medžiagų,ir puikiai tinka dekoravimo vaikų drabužių ir aksesuarų.HTV vinilo tinka medvilnės, poliesterio ir medvilnės mišinys audinio ir kt.Ji gali būti naudojama siekiant sukurti savo drobė batai, marškinėliai, rankinės, paltai,kepurės,pagalvės,prijuostės ir rankinės. 【Pinigų Taupymo】 Kiekvieną šilumos perdavimo vinyl roll priemonių 25x30cmand ji gali būti pritaikyta ne bus sumažinti nereikalingą..Mūsų geležies vinilo yra suderinamas su visų pjovimo mašinos. 【Nerūpestinga】Esame kokybės ir universalumo mūsų htv šilumos perdavimo vinyl roll.Jūsų pasitenkinimas yra mūsų NĖRA.1 prioritetas.Jei turite kokių nors problemų su mūsų šilumos perdavimo vinyl,prašome mums pranešti.PASTABA: Tikrasis spalvos vinilo gali šiek tiek skirtis dėl skirtingų monitoriaus ekrane.

Veiklos specifikacijos: 1: Dizaino nuotrauką kompiuteryje ,nustatytas atvirkštinis(veidrodinis). 2: Pjovimo, pjovimo braižytuvai/laser cutting machine/ženklinimo mašinos/cricut. 3: Naudojant vinilo ravėjimas įrankis arba kablys,pašalinti perteklių vinilo nuo spausdinto lapo,paliekant tik dalis projekto, kurį norite perkelti į audinio. 4: Laikykite geležies/šilumos spaudos stabiliai vienoje vietoje.Naudoti≥4.5 kg spaudimą,nustatyti temperatūra iki 160℃/320℉12-15 sekundžių. 5: Po drabužis yra visiškai aušinamas lėtai pašalinti perkėlimo popierius.Jei konstrukcija keltuvai,pakeiskite šluostę ir geležies dar 12-15 sekundžių. 6: Pasidalinkite savo rezultatą.


  • Modelio Numeris: 9 lapai lazeriu
  • Medžiaga: PVC
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: CHEONET
  • Paviršiaus Apdorojimas: Nepermatomas
  • Funkcija: Dekoratyvinis
  • Tipas: Baldai Filmai

Žymos: mažas šilumos spaudos

Atsiliepimai

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Pridėti Savo Apžvalgą

  • Jūsų Įvertinimas