Ieškoti

Maišytuvas Stiklo Rinser,Plovimo Baras Rinser Automatinė Taurės Virtuvės Įrankiai,Įtaisai Specialybės Įrankiai Kavos Ąsotis Plauti Taurės Įrankis

  • ( 0 Atsiliepimai )
  • €38.18
  • €65.84

Aprašymas

Maišytuvas Stiklo Rinser,Plovimo Baras Rinser Automatinė Taurės Virtuvės Įrankiai,Įtaisai Specialybės Įrankiai Kavos Ąsotis Plauti Taurės Įrankis

Lengva naudoti:Kai iš burnos taurė yra žemyn, ir švelniai paspaustas, vandens antgalis automatiškai purškiami vandeniu valyti taurės.Po valymo, pašalinti taurės ir automatiškai purkšti vandeniu.

Tinka valyti įvairius puodeliai:Iš kūdikių buteliukai keliauti puodeliai su vyno taure, tai patogiai kartus beveik bet drinkware Leidžia jums valyti taurės greitai ir kruopščiai.

Lengvas montavimas:Ten turi būti bent erdvė aplink tvirtinimo skylės, atstumas nuo centro hole krašto kriauklė turi būti ne didesnė kaip Užtikrinti, kad vanduo teka į kriauklę, o ne kaupiasi ant jūsų countertop.

Ilgai turimą laiką:išorė taurės padėklas, pagamintas iš aukštos kokybės ir padengta anti-rust medžiagos.Visas kūnas yra užkirsti kelią dulkių ir rūdžių.Jis gali būti naudojamas ilgą laiką, tiesiog reikia, nuvalykite jį, kad būtų, kaip naujas.

Spalvos:: juoda/B: sidabrinė

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Dydis: 14cm

Pakuotės Turinys:

1 * Baras taurės plovimo

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.


  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Atsiliepimai

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Pridėti Savo Apžvalgą

  • Jūsų Įvertinimas