Ieškoti

Golfo Kamuolys Retriveris Vandens Golfo Kamuolys Retriverių Už Strėlės Ilginimas Lengvas Kamuolys Retriveris Priemonė, Golfo Lazdos, Golfo Dovana

  • ( 0 Atsiliepimai )
  • €6.41
  • €9.16

Aprašymas

Aprašymas:

1. Elastiniai pavasarį bus automatiškai užrakinti kamuolys saugiai ABS žiedas.Todėl, kad kamuolys niekada iškristi paimti.

2. Nerūdijančio plieno šuoliai laikykite galvą pasirengę išleisti pavasarį, todėl nėra reikalo nerimauti dėl vidinio žiedo plyšta dėl to, kad toliau naudoti golfo kamuolys gaudytojas.

3. Guma non-slip danga suteikia geresnį sukibimą su kamuoliu gaudytojas, kai jums priimti kamuolį, stabilizuoti kamuolį priėmimas.

4. Pagamintas iš nerūdijančio plieno + ABS ir sveria tik 7 oz, jis yra labai lengvas.

5. Kaip didžiausias ilgis golfo kamuolys retriveris yra 6 pėdų.Ji bus labai naudinga, kai kamuolys patenka į ežerą, tvenkinį, krūmų, purvo, ar tvoros.

Specifikacija:

Produkto Pavadinimas: Golfo Kamuolys Retriveris

Medžiaga: Nerūdijančio plieno velenas + ABS

Maksimalus ilgis: apie 205cm/80.70 į

Saugojimo trukmė: apie 40cm/15.74 į

Spalva: balta, geltona

Produkto svoris: apie 194g

Produkto funkciją: Norėdami gauti kamuoliukus į kampus ir absorbentais, kad kitaip būtų sunku pasiimti.

Produktų Sąrašas:

Golfo Kamuolys Retriveris*1

Pastabos:

1、Golfo kamuoliukus nėra įtraukti.

2、Dėl vadovo matavimo, įvairių matavimo metodus ir priemones, dydis gali turėti šiek tiek nukrypo.

3、Dėl skirtingo šviesos, kampai, ir stebi, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva prekes.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Tvirtos Medžiagos】Golfo Kamuolys Retriveris nėra lengva rūdžių, patikimos ir ilgaamžės, nes jis yra pagamintas iš nerūdijančio plieno ir ABS medžiagų, kurios gali būti naudojamos ilgą laiką.

2.【Mechaninė Pavasario Išleidimo Galvos】lanksti pavasarį bus automatiškai užrakinami kamuolį, tvirtai ABS žiedas.Nėra lengva rudenį, kai priimami.Nerūdijančio plieno vinys užtikrinti pavasario išleidimo prep galvos, kad nėra reikalo nerimauti dėl žalos vidinis žiedas iš nepertraukiamo naudojimo.

3.【Teleskopinio Strypo】lazdele, Golfo Kamuolys Retriveris Teleskopinis yra Ištraukiama dizainas, kuris bus ne rūdžių, net jei ji būtų panirusi į vandenį.su didžiausia ilgio, 6 metrų, kad būtų lengva pasiekti kamuolys, nesvarbu, kur ji yra.

4.【Neslidžia Rankena】Kamuolys Retriveris naudoja non-slip danga, kuri bus ne purtyti, kai pasiekė maksimalią patraukti kamuolys ir laikyti jį tvirtai ir stabiliai žuvų kamuolys.

5.【Gera Dovana】Golfo Retriveris yra puikus golfo priedų ar golfo dovana golfo mėgėjams.Taip pat puikus golfo dovana senelių, tėtis, vyrai, ar draugų.


  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Tipas: Putting Green

Atsiliepimai

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Pridėti Savo Apžvalgą

  • Jūsų Įvertinimas