Ieškoti

Tinklinis Maišas Labai Didelis Futbolo Futbolo Nešiojimo Maišelyje Oksfordo Audinio Sutraukimo Juostelę Nešiojamų Daugiafunkcį Lauko Sporto Krepšys

  • ( 0 Atsiliepimai )
  • €4.00
  • €10.00

Aprašymas

Futbolo, Krepšinio, Maišas Labai Didelis Futbolo Nešiojimo Maišelyje Oksfordo Audinio Akies Raišteliu Lengvas Lauko Sporto Krepšys

Ypatybė:

1. Patvari medžiaga: Priimti oksfordo audinio, kuris yra stabilus statybos, geras atsparumas vandeniui ir drėgmei atsparus poveikis.

2. Didelės talpos dizainas: vidinė erdvė yra pakankamai didelis, kad turėti daugiau nei dešimt futbolo ir yra patogi naudoti.

3. Raišteliu atidaryti: Raišteliu atidaryti suprojektuoti, kad būtų galima prisukti ir laisvesnė, ne bus, saugoti daiktų saugumą.

4. Naudojimas: Sandėliavimo akių maišą saugoti tinklinio, krepšinio, futbolo ir kitų kamuoliukus.

5. Pasitenkinimo Garantija: Mes siekiame suteikti kiekvienam klientui aukščiausio lygio klientų aptarnavimas siekiant užtikrinti, kad jūs turite malonią patirtį.Jei turite kokių nors problemų, klausimų arba reikia pagalbos, prašome nedvejodami kreipkitės į mus tiesiogiai.

Specifikacija:

Pagrindinė medžiaga: Oxford medžiaga

Produkto spalva: juoda

Pakuotės dydis: 300x300x30mm/12x12x1.2in

Produkto bruto svoris: 360g

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Paketai:

1 x Futbolas, Futbolo Krepšys


  • Prekės Pavadinimas: VKTECH
  • Medžiaga: Poliesteris
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Atsiliepimai

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Pridėti Savo Apžvalgą

  • Jūsų Įvertinimas