Ieškoti

1080P HDMIcompatible Į VGA Kabelis Converter Garso Galios Tiekimo HDMIcompatible Male VGA Female Adapter Tablet Nešiojamas KOMPIUTERIS su TV

  • ( 0 Atsiliepimai )
  • €8.84
  • €12.63

Aprašymas

1080P HDMIcompatible Į VGA Kabelis Converter Garso Galios Tiekimo HDMIcompatible Male VGA Female Adapter Tablet Nešiojamas KOMPIUTERIS su TV

Kulka Taškų: 1、Lengva Prisijungti: Į HDMIcompatible į VGA Adapteris Keitiklis yra paprasta prisijungti su savo garso įranga.Ji gali padėti apibrėžti 1080P ir 2160P.Maksimali skiriamoji geba 1920 x 1200, 60 hz.

2、Aukštos Rezoliucijos: Dėl HDMIcompatible Male VGA Moterų Konverteris yra visiškai aparatūros konversijos tvarkyti, teikti aukštos vaizdo apibrėžimas ir neįtikėtinų rezultatų.

3、Patogu Naudoti: HDMIcompatible į VGA Adapteris yra Skaitmeninis Analoginis patogu naudoti su įmontuota aktyvi HDMIcompatible VGA chip.Jokie kiti adapteriai yra reikalaujama, ir jokie parametrai yra privalomi.

4、Aukštos klasės: HD 1080P HDMIcompatible VGA Konverteris Kabelis yra aukštos kokybės griežti kokybės kontrolės standartai.Tai nėra rūdžių, neturi ekrano mirgėjimo ir neturi korp.

5、Nuostabus Paslauga: Jūsų pasitenkinimas yra labai svarbus mums.Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei yra kokių nors klausimų ar klausimų.Mes suteiksime geras sprendimas per 24 valandas.

Aprašymas:

Į HDMIcompatible male VGA male adapteris palaiko iki 1920x1080@60Hz (1080P Full HD) Raiška, geras ryškumas, didelis kontrastas, ir gerą vaizdo kokybę savybės, rodo geresnį spalvų erdvę.Mėgaukitės, didelis ekranas šventė ir pasidalinti laimingą laiką su savo šeima ir draugais.Į HDMIcompatible į VGA adapteris yra praktiška ir patogu.Į HDMIcompatible į VGA kabelis turi įmontuotą aktyvus HDMIcompatible VGA chip, nr. kiti adapteriai yra reikalaujama, ir jokie parametrai yra privalomi.

Specifikacija:

Pavadinimas: HDMIcompatible į VGA kabelis, garso HDMIcompatible VGA plokščia viela adapterio kabelis palaiko 3D1080P adapteris perskaičiavimo

Produkto sąsaja: HDMIcompatible VGA USB HDMIcompatible yra išėjimo sąsaja; pavyzdžiui, žaidimų konsolės, kompiuteriai, ekranas, projektorius, set-top boxes, VGA yra įvesties sąsaja; pvz., raiškioji TV, projektoriai, USB maitinimo sąsaja

gaminio medžiaga:

1; auksu sąsaja yra patvaresni ir perdavimo yra labiau stabili, ir su auksu sąsaja procesas laido jungtis yra atsparus korozijai, atsparios oksidacijai ir nėra lengva rūdžių, ir signalo perdavimo yra labiau stabilus.

2; Visi-vario viela core + aplinkos apsaugos nauja medžiaga išorinis antklodė, kad signalo perdavimo greičiau ir labiau stabili, ir sumažinti išorės signalų trukdžių tuo pačiu metu.

[Pastaba], Kad HDMIcompatible į VGA kabelis negali būti dviejų krypčių adapteris, nei ji gali būti konvertuojami iš VGA į HDMIcompatible, tačiau gali būti konvertuojami iš HDMIcompatible VGA, todėl jis negali būti vartojamas priešinga kryptimi.

Ilgis: 1,8 m

Pakavimo Sąrašas: HDMIcompatible Kabelis*1


  • Tipas: Kabelio Adapteris
  • Pakuotė: Taip
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Sertifikavimo: NĖRA

Atsiliepimai

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Pridėti Savo Apžvalgą

  • Jūsų Įvertinimas