Ieškoti

1 Padalintas 4 Automobilio Puodelio Laikiklį Extender Su Kompasas 360 laipsnių Pasukama Reguliuojamas, Daugiafunkcinis Automobilinis Laikiklis Gėrimo Laikiklis Plėtra

  • ( 0 Atsiliepimai )
  • €11.29
  • €14.11

Aprašymas

Kulka Taškų:

1、【360° Besisukantis Laikiklis】: puodelio laikiklis yra suskirstytas į keturias, ir trys velenai, sukasi laikiklis gali būti suskirstyti į tris kitas puodelių laikikliai poreikiams tenkinti visos transporto priemonės.

2、【Su Kompaso】: automobilio puodelio laikiklis išsiplėtimo labai tinka savarankiško vairavimo keliauti ir keliauti, nes cupholder yra kompasas, ir laisvę, ir kryptimi, kuria yra kelias namo "voyager".

3、【Lengva Naudoti】: viršuje ir apačioje automobilio puodelio laikiklį galima lengvai pasukus mygtuką, ir automobilio puodelio laikiklį galima lengvai išimti iš lizdo.Į cupholder extender yra lengva valdyti.

4、【Nr. Drebulys】: Į cupholder s kolonėlė pratęsimo pagrindas gali būti pripildytas pultai, kad tilptų įvairių transporto priemonių, todėl gali būti tiekiami stabiliai be įtaka, lūžio, arba praliejimas.

5、【Dydžio Koregavimo】: skersmuo ir plotis viršutinio puodelio laikiklis gali būti telescopically koreguojama maždaug 78~150mm patenkinti skirtingus poreikius, ir gali turėti gėrimai, greitai paruošiami makaronai, užkandžių traškučiai ir kt.

Aprašymas:

Skersmuo ir plotis viršutinio puodelio laikiklis gali būti telescopically koreguojama maždaug 78~150mm patenkinti skirtingus poreikius.

Savybės:

1. Puodelio laikiklis yra suskirstytas į keturias, ir trys velenai, sukasi laikiklis gali būti suskirstyti į tris kitas puodelių laikikliai.

2. Automobilio puodelio laikiklis išsiplėtimo labai tinka savarankiško vairavimo keliauti ir keliauti, nes cupholder yra kompasas.

3. Viršuje ir apačioje automobilio puodelio laikiklį galima lengvai pasukus mygtuką, ir automobilio puodelio laikiklį galima lengvai išimti iš lizdo.

Techniniai duomenys:

Spalva: Juoda

Medžiaga: Pasirinkite ABS

Taikytinos modeliai: dauguma modelių

Rotacija: 360° rotacija

Gaminio dydis: apie 10 x 10 x 27 cm / 3.94 x 3.94 x 10.63 į

Bazės dydis: skersmuo ištraukiama bazė yra 65~100mm

Pakavimo Sąrašas:

Automobilių Puodelio Laikiklis*1

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir šaudyti kampu, yra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, ten yra tolerancija produkto dydžio.


  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: Abs
  • Spalvos Pavadinimas: juoda

Atsiliepimai

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Pridėti Savo Apžvalgą

  • Jūsų Įvertinimas