Ieškoti

Masažas Nugaros Juosmens Atrama Akių Paramos Akių Vėdinti Pagalvėlė Pa Automobilio Sėdynės, Biuro Kėdės, Medienos Granules, Kėdės Remti Nugarą Juosmens

  • ( 0 Atsiliepimai )
  • €18.85
  • €26.93

Aprašymas

Savybės:

1.Ergonomiškas dizainas: automobilio sėdynės atlošo paramos pagalvėlė yra ergonomiškai suprojektuoti sėslios žmonių (tokių, kaip vairuotojų ir baltos apykaklės darbuotojų).Juosmens juostelę turi didelį elastingumą.Jūs galite reguliuoti spindulys juosmens juostelę, kad tilptų jūsų juosmens per du vertikalus reguliavimas dirželiai.Jis turi funkcijas ištaisyti sėdi laikysena, atsipalaiduoti ir sumažinti stresą.

2.Masažo poveikis: dizainas, įskaitant masažas karoliukai gali jums jaustis patogiai ir turi masažo poveikį.Ergonomiškas dizainas derinamas su tradicinių rankų mezgimo gali stimuliuoja akupunktūros taškus ir sumažinti nugaros skausmą.Yra dvi vertikalios diržai ant nugaros, su reguliuojama spindulys geriau patenkinti kliento poreikius.

3.Prabangus apdailos: Skirtingai nuo putų trinkelėmis, juosmens atrama trinkelėmis, įrengtas minkštas, gražus ir kvėpuojantis ledo net dangtelis, kuris gali išlaikyti oro cirkuliacija ir išsaugoti nugaros ir juosmens kietas ir sausas.

4.Patogus ir kvėpuojantis: Lengvas ir kvėpuojantis paramos pagalvėlė grynasis; smulkių ir tvirtas apdailos.Jis yra apsuptas storio elastinga plieno vielų.Odos kraštai yra atsparumas dilimui ir ilgaamžiškumo.Mediniai karoliukai turi savo masažo funkcija.Jis yra pagamintas iš tradicinių rankomis austi, jis negali nukristi, todėl juosmens patogiau.

5.Plataus pritaikymo: sėdynės atlošo atramos pagalvėlės tinka jūsų biuro kėdė, automobilinę kėdutę arba namų, mokyklos, ir t. t., Tinka ilgai važiuoti.Nedelskite.Tai yra geriausias jūsų asmens priežiūros produktų.

Specifikacija:

Pavadinimas: Automobilių Oda Medinių Rutuliukų Juosmens Parama

Stilius: alyvuogių medžio medienos granulių juosmens

Dydis: apie 4,5 mm/0.18 į

Dydis: apie 40*40cm/15.60*15.60 į (tarp plius ir minus 2 cm)

Svoris: apie 0.65 kg

Įvairių naudojimas: naudojamas juosmens apsauga, gali būti naudojamas automobilių, namų, ir biurų.

Pakavimo Sąrašas:

Automobilių Odos Medinių Rutuliukų Juosmens *1

Pastaba:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.


  • Pavadinimas: Automobilių Odos Medinių Rutuliukų Juosmens Parama
  • Įdaru: Medvilnės
  • Medžiaga: Oda, medinės
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Stilius: alyvuogių medžio medienos granulių juosmens
  • Modelio Pavadinimas: Automobilių Sėdynės Juosmens, Nugaros Atrama, Pagalvėlės
  • Dydis: about 4.5mm/0.18in

Žymos: pu odinė kėdė padengti žalia, kėdė padengti vadovas biuras, vyrai office odos diržai, suknelė office aukštos dirbtiniais odos, "gucci" office odos bateliai vyrai, moterų biuro kėdė darbo vietų, biuras ant kitos kėdės apima

Atsiliepimai

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Pridėti Savo Apžvalgą

  • Jūsų Įvertinimas