Ieškoti

Nešiojamų Auto Skydelis Audinių Laikiklis Pagalvėlės Lapas Atveju Stačiakampio formos Servetėlių Laikiklį, Miegamasis, Kabinetas, Vonios kambarys Office Automobilių Saugykla

  • ( 0 Atsiliepimai )
  • €1.80
  • €2.56

Aprašymas

Kulka Taškų:

1、Madingas ir Patvarus automobilis audinių laikiklis yra pagamintas iš aukštos kokybės PU odos su subtilus pynimas modelis, daugiau mados ir patvarus ir lengva valyti, tiesiog nuvalykite jį drėgnu skudurėliu.

2、Lengva Įdiegti: automobilis audinių turėtojas elastine juosta ant nugaros, kurios gali būti sustabdytas automobilio gale, pagalvėlės, ar ant porankiai, konsolės ir prietaisų skydelio.

3、Elegantiška Apdaila: elegantiškas, paprastas ir mielas megztas modelis audinių langelį atrodo labai prabangus, puikiai tinka slepiasi tie bjaurus audinių dėžės ir pridėti malonus liesti į jūsų vonios kambarys, valgomojo, biuro, namo, ar automobiliu.

4、Patogiau, Kai Vairuotojo: Vieta audinių balionėlis už automobilio pagal faktinius poreikius, kad jūs turite audinių į savo automobilį, bet kuriuo metu.Automobilio servetėlių laikiklis leidžia lengviau greitai susidoroti su tais, šiek tiek rūpesčių, kad gali atsitikti, kad jūsų automobilis.

5、Erdvės taupymo Audinių Turėtojas: stačiakampio dizaino automobilio audinių balionėlis taupo erdvę automobilyje.Apačioje atvartas skirtas lengva ištuštinti ir pildymas.

Savybės:

1. Pagamintas iš aukštos kokybės PU odos, automobilių audinių turėtojas yra daugiau tekstūra ir patvarus, su subtilus pynimas modelis.Ir ji yra lengvai valomas.

2. Įrengtas, su elastine juosta, automobilių servetėlių laikiklis gali būti sustabdytas automobilio gale, pagalvėlės, skydelis nuo saulės, arba ant porankiai, konsolės ir prietaisų skydelio.

3. Audinių langelį galima patogiai pateikti į bet kokį automobilį, taip pat puikus namai, butai, vilos, kolegijos bendrabučio kambariai, RVs, ir kemperiais naudoti.

4. Audinių balionėlis už automobilį, leidžia jums turėti audinių į savo automobilį, bet kuriuo metu, kad būtų lengviau greitai susidoroti su tais, šiek tiek rūpesčių, kad gali atsitikti, kad jūsų automobilis.

5. Stačiakampio dizaino automobilio audinių balionėlis taupo erdvę automobilyje.Apačioje atvartas skirtas lengva ištuštinti ir pildymas.

Specifikacija:

Medžiaga: Oda

Spalva: Juoda/Balta

Svoris: apie 100g

Dydis: apie 17*11*8cm/6.69*4.33*3.15 į

Produktų Sąrašas:

Audinių langelį*1

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukas.

2. Atleisk, šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.


  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Krova: Saulės Skydelis Tipas

Atsiliepimai

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Pridėti Savo Apžvalgą

  • Jūsų Įvertinimas