Ieškoti

Pagalvėlės Pakaba Automobilių Saugojimo Organizatorius Piniginės Piniginės Ir Rankinės Automobilių Saugojimo Pagalvėlės Pakabinimo Laikiklis, Kabliukai Organizatorius

  • ( 0 Atsiliepimai )
  • €1.31
  • €2.02

Aprašymas

Savybės:

1. Didelė Keliamoji: Šis automobilis pagalvėlės kablys galite lengvai padengia svoris, 20 svarų, tai ne problema, guolių talpa yra stiprus, stiprus, ir gali stovėti bandymo.

2. Aliuminio Lydinio Medžiaga: Daugiau tvirtas, patvarus ir ilgą gyvenimą.

3. Paprastas Montavimas: Tiesiog pasiimkite jį į galvos atrama lazdele, atnaujinti pradėti projektą, jums nereikia pašalinti pagalvėlės, tiesiog pasiimkite jį ir naudoti.

Specifikacija:

Pavadinimas: Automobilių Pagalvėlės Kablys

Medžiagos: ABS, PP, aliuminio lydinio

Sezoniškumas: Visiems sezonams

Svoris: apie 99g trumpą kablys; apie 209g ilgai kablys

Įranga: kablys nuimamas ir gali būti panaudota taip, kaip jums patinka

Pakavimo Sąrašas:

Automobilių Pagalvėlės Kabliuko*1

Pastaba:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten yra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Galingas Guolių Talpa: Šis Automobilis Pagalvėlės Kablys, yra didelė apkrova ir gali lengvai padengia 20 catties.Jis turi stiprią guolių pajėgumą, yra stiprus ir gali stovėti bandymo.

2.Tvirtas Medžiaga: Šios Pagalvėlės Kablys pagamintas iš aliuminio lydinio medžiaga, kuri yra tvirti ir ilgaamžiai, gali būti naudojami ilgą laiką, ir yra labai praktiška.

3.Lengva Įdiegti: Šios Pagalvėlės Pakaba priima atnaujintą atidarymo dizainas, nereikia pašalinti galvos atrama, įrenginys yra paprastas, ir jis gali būti naudojamas tiesiogiai fotografuoja jį.

4.Daugiau Sandėliavimo patalpų: Tai Automobilio Sėdynės Kablys priima multi-kablys dizaino, lengvai organizuoja elementus, tvarko dalykų, organizuotas, išsaugo netvarka aplink savo automobilį, ir leidžia jums mėgautis netvarką-nemokamas, ramioje vairuotojo.

5.Platus: Tai Automobilių Sėdynės atlošo Kabliukas gali būti naudojamas pakabinti dienos poreikius arba gali būti naudojama kaip atrama, o tai geras pagalbininkas tolimų kelionių.


  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Atsiliepimai

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Pridėti Savo Apžvalgą

  • Jūsų Įvertinimas