Ieškoti

Augalų Dauginimas Stotys, Sienos Kabančių Augalų Terariumai Stalo Stiklą Medinis Stovas Su 3 Sklidimo Vamzdžiai

  • ( 0 Atsiliepimai )
  • €10.73
  • €17.59

Aprašymas

Augalų Dauginimas Stotys, Sienos Kabančių Augalų Terariumai Stalo Stiklą Medinis Stovas Su 3 Sklidimo Vamzdžiai LENGVA NAUDOTI: augalų dauginimas stotis yra lengva surinkti ir naudoti.Tvirtas stiklo vaza yra nuimamas lengva valyti ir vandens apykaita.Gamtos derliaus spalvos medinis rėmas, kartu su 3 mėgintuvėlį vazos, kuris yra unikalus ir kūrybiškas.

AUKŠTOS KOKYBĖS MEDŽIAGOS: dauginimas stočių gaminami iš natūralaus medžio apdaila ir aukštos kokybės stiklo medžiagos, kurios yra patvarios, vandens taupymo, sausrai atsparių, ir atsparios korozijai.Galite dažų ir dažų laikiklis, kad atitiktų jūsų dekoro.

Įvairias PROGRAMAS: augalų terariumai, tinka saulėgrąžos, pasisekė, bambukai, tulpės, rožės, ir dauguma augalų.Paprastas ir elegantiškas dizainas tinka bet namų dekoro ir gali būti rodomas ant jūsų stalo, miegamasis, gyvenamasis kambarys.

Dydis: medinis rėmas: 6.5 colių Lx1.50inch Wx4.1inch H, mėgintuvėlį:vienas skersmuo yra 0.79 colių, aukštis 4.49 colių, kiti skersmuo 1,18 colių, aukštis yra 5.95 colių.Mėgintuvėlį vaza užima mažai vietos.Pakuotėje nėra gamyklų ar kitų papuošalų!

FUNKCINĖS PROPAGATOR:stiklo sodinamoji turi gerą pralaidumą ir yra tinkamas reprodukcijai ir pjovimo.Lieknas stiklo leidžia augalams gauti pakankamą augimo vietos ir palieka erdvės, šaknų formavimas, stebėti augalų augimą.

Spalva:mediena, rudos spalvos

Medžiaga:medis+stiklas

Dydis:16,5 x 10.4 x 4cm

Pakuotės Turinys:

1 x medinis rėmas

1 x ne pėdsakų sienos kabliukų

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.


  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Atsiliepimai

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Pridėti Savo Apžvalgą

  • Jūsų Įvertinimas