Ieškoti

Kalėdos kristaus Gimimo Scena Duomenys Unikalus Kristus Jėzus, Marija, Juozapas Galvijų buities reikmėms Kalėdų IŠVAKARĖS Poilsio Namų Dekoro

  • ( 0 Atsiliepimai )
  • €9.50
  • €12.67

Aprašymas

2021 3 Gabalus Mini Kristaus Gimimo Statulėlės Nustatyti Unikalus Kristus Jėzus, Marija, Juozapas Galvijų Ornamentu Kalėdų Patalpų Darbalaukio Dekoro 2021

Aprašymas :

Savybės:

Kalėdos Figūrėlės: Mūsų rinkinys, 3 figūrėlės yra kūdikis Jėzus Marija, ir Lady Joseph, blauzdos ir mulas, raižyti dervos ir rankomis dažyti, ši skulptūra rinkinys yra puikus papildymas jūsų Kalėdų dekoracijas.

Puikus Papuošalai ir Dovanos: puikus dekoro atneš daug gyvenime jūsų namus, o taip pat gali atnešti jums atsipalaidavęs ir laimingas nuotaika.Gražus ir klasikinis dovana sau ar savo šeimai ir draugams.Tai tikrai bus nustebinti.

Patvarus Kokybės Medžiaga: sodo dekoratyvinės statulėlės, yra pagamintas iš tvirtos derva medžiaga, atspari vandeniui ir išnyks, atsparus vandeniui.Jis gali atlaikyti bet atšiauriomis lauko sąlygomis.

Dekoratyviniai Amatų: Šeimos Jėzaus kristaus gimimo figūrėlės apdaila yra puikus patalpų apdaila, tai bus centras savo sodą ir padaryti skirtumą, kai jūsų draugai yra žaisti.Ji taip pat gali būti ant stalo, workbench, virtuvės stalviršio arba lentynoje.

Klientų Aptarnavimas: Jei jūs susiduria jokių problemų, apie mūsų produktus, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, mes esame pasirengę padėti.Mes išspręsti jūsų problemas, taip greitai, kaip įmanoma.

Specifikacija:

Medžiaga: Derva

Gaminio Dydis: 5.6*4.5*5.5 cm (Duomenys), 3*1.5*2.3 cm (Galvijų), 2.8*1.4*2.3 cm (Mulas)

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir apšvietimo efektai, tikroji spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti 1-3cm nuokrypis.

Komplektą Sudaro :

1 Rinkinys Mini kristaus Gimimo Statulėlės Rinkinį (3 Vnt.)


  • Medžiaga: derva
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Atsiliepimai

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Pridėti Savo Apžvalgą

  • Jūsų Įvertinimas