Ieškoti

60Pcs 17.72 Colių Džiovintos Baltos Pampos Žolė&Brown Džiovintų Gėlių& Natūralių Džiovintų Nendrių, Gamtos Namų Dekoro

  • ( 0 Atsiliepimai )
  • €13.27
  • €23.29

Aprašymas

[Puikus Išvaizdą]Tie ūgio pampos žolė yra džiovinti, todėl jis niekada išnyks.Mažų augalų, dekoras atrodo gražus ir tinka įvairių namų dekoravimo stilius.Pavadinimas kelias, minimalistinio stiliaus, pramonės stilius,Skandinaviško stiliaus, pereinamojo laikotarpio stilių ir vidutinio amžiaus modernaus stiliaus ...

[Purus & Full], Kai jis atvyks į jūsų namus, pampos žolė gali atrodyti plonas.Tačiau jį pagal saulės kelias valandas, jūs gausite krūva purus ir minkštas pampas.Jūsų namas bus tikrai jaukus vibe su šiuo!

[Mažesnis Išlaikymo], Palyginti su šviežių gėlių, natūralios sausos gėlės, nereikia kasdien rūpintis ir apipjaustymas, nei bus jie išnyks, kuri tinka apdailos visais metų laikais.

[Tinka Labiausiai Erdves], Jis yra puikus Paspauskite, kad jūsų gyvenamasis kambarys, miegamasis, studijų, virtuvė ir biuras.Padėkite jį ant savo odininkas, stalas, duris, kampai, sienos...ir pamatysite, kad tas erdves yra labiau stulbinantis.Taip pat, tai puiki dovana gimtadienio ir kiti renginiai, ir gali būti naudojamas vestuvėms.

Dydis: 17.72 colių visą ilgį.

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Medžiaga: džiovintos gėlės

Pakuotės Turinys:

15 x maži balti nendrės

15 x pirminių spalvų mažais liežuvėliais

30 x gėlių šluotelė

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.


  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Atsiliepimai

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Pridėti Savo Apžvalgą

  • Jūsų Įvertinimas