Ieškoti

Biudžeto Rišiklis, 2 Vnt Marmuro A6 Rišiklio Sąsiuvinis Rišiklio 6 Žiedas Asmeninio Biudžeto Rišiklio Už Pinigus Voke A6 Užpildas Popieriaus

  • ( 0 Atsiliepimai )
  • €18.38
  • €27.03

Aprašymas

Kokybės medžiaga: biudžeto rišiklis yra pagamintas iš minkštos tekstūros dirbtinės odos, kuri yra lanksti, atspari vandeniui, dėvėti, atsparus ir minkštas liesti; Jis taip pat sukurtas " anti korozija metalo magnetinių mygtuką, patogu atidaryti ir uždaryti, veiksmingai saugo jūsų privatumą.

Gražus ir praktiškas: A6 biudžeto rišiklis yra suprojektuoti su marmuro modelis, lyginamas su klasikinių spalvų, prabangus ir elegantiškas; Jis yra 4 kortelių lizdai, 2 kišenės, 2 bill pusėje maišeliai, 2 stabdžių slėgio apsaugos pagalvėlės ir rašiklio laikiklis, leidžia jums atlikti įvairių smulkių daiktų vienu metu, todėl jums gera vartotojo patirtį.

Lengva nešti: mini rišiklio 6 žiedas yra patogus jums parduotuvės, tušinukai, kvitai, ID korteles, banko korteles, nuotraukas, banknotai ir kt.; Nors jis turi didelių pajėgumų projektavimo, jis yra mažas, lengvas ir lengvai atlikti, tinka naudoti namuose, biure ar kai vyksta.

Plačiai taikomas: A6 sąsiuvinis rišiklio daugkartiniai planuotojas gali būti taikomas kaip išskirtinį ir praktiška dovana su šeima, draugais, kolegomis ir draugais apie prasmingas dienas, pavyzdžiui, Kalėdų, Naujųjų Metų, gimtadienio ir pan.; Jis bus patiko ir dauguma žmonių, dėl savo gražios išvaizdos ir praktiškumo.

Pakuotėje yra: jūs gausite 2 skirtingų spalvų marmuro mažas, segtuvai, t. y. juodos ir aukso, pilka ir balta; be to, kad žiūri labai geras ir įspūdingų žmonės, jie taip pat gali pridėti 6 žiedų, A6, popierius, biudžeto vokai ir užtrauktuku kišenės bus, yra būtini reikmenys biuro ir kasdien įrašus.

Spalva: Balta+Juoda

Medžiaga: PU

Pakuotės Turinys:

2 * A6 rišiklio

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.


  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Atsiliepimai

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Pridėti Savo Apžvalgą

  • Jūsų Įvertinimas