Ieškoti

Rožių Žiedlapių Gėlių Vestuvių Dirbtinis Fakeconfetti Žiedlapis Šilko Lentelė Vestuvėms Vaivorykštė Gėlės Rožės Valentino Dieną Apdaila

  • ( 0 Atsiliepimai )
  • €4.67
  • €8.81

Aprašymas

Aprašymas

Tai yra kai kurie dirbtiniai rožių žiedlapiai, pagaminti pf premium p olyester, šilko medžiagos, kuri atrodo kaip tikra rose žiedlapis.Palyginti su nekilnojamojo rose, tai yra pigiau, bet jis taip pat valdo patys dekoratyvinis vaidmuo su nekilnojamojo žiedlapis.Juos galite naudoti, norėdami nustatyti romantišką peizažą.

Savybės

-Spalva:Kaip Parodyta Paveikslėlyje

-Medžiaga: Poliesteris, šilko

- Dydis: 5.00X4.00X0.05cm/1.97X1.57X0.02in

- Realistinis Dizainas: atrodo labai realus, todėl dirbtinės rožės žiedlapis yra puikus akcentas jūsų šalis arba vestuvių, ir kitų festivalio dekoro naudoti.

- Platus Programas: kaip vestuvės, romantiškas datas, Valentino Diena, santuokos pasiūlymus, stalo barsto, gali atnešti šiltą atmosferą jums.

- Nešiojamų Dizainas: svoris dizainas, jums gali imtis šių dirbtinių rožių žiedlapiai, kad visur, kur norite suteikti kuo nors nustebinti.ir, jie užima mažiau vietos, ir jūs galite įdėti juos į savo ar kišenėje.

- A pplicable kartų: Mūsų šilko rožių žiedlapiai tinka romantiška vestuvių stalo dekoracija, kupė apdaila, gėlių mergaičių krepšelį apdaila, vestuvių pyragas apdaila.Jie gali būti dėl santuokos pasiūlymus, jubiliejai, šalys, vestuviniai dušai, dušo kabinos ir kitomis progomis.

- Pakankamas kiekis: pakankamai dirbtiniai rožių žiedlapiai, todėl šie dirbtiniai rožių žiedlapiai gali patenkinti savo įvairių dekoro poreikius, ir jūs galite dalintis šie dirbtiniai rožių žiedlapiai su savo šeima ir draugais.

2000 x dirbtinių rožių žiedlapių


  • Medžiaga: Medvilnės
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Proga: Šalis

Atsiliepimai

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Pridėti Savo Apžvalgą

  • Jūsų Įvertinimas